شیر برنج

مواد لازم:

برنج ................................یک پیمانه

آب ..................................3 الی 4 لیوان

شیر ................................ 4 لیوان

گلاب ...............................1 استکان

عرق هل............................1 استکان

طرز تهیه:

برنج را خوب شسته و 3 الی 4 ساعت خیس کنید.

برنج را در قابلمه ریخته و با 3 لیوان اب بگذارید بپزد.

وقتی آب برنج تمام شد وبرنج کمی پخته شد شیر را اضافه کنید .

بگذارید برنج و شیر خوب با بپزد و هم بزنید و مواظب باشید که ته نگیرد.

در انتها گلاب و عرق هل را اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد.

وقتی خوب پخته شد و به لعاب افتاد شیر برنج اماده است.

از روی حرارت بر دارید و در ظرف بریزید.

 

نکته :

شیر برنج نباید زیاد سفت و یا خیلی شل باشد.

وقتی گلاب را اضافه کرید کمی صبر کنید تا چند قل بزند چون زیاد جوشیدن باعث پریدن بوی گلاب می شود.

بهتر است برنج خیس شود چون در غیر این صورت آب زیادتری برای پخت نیاز دارد.

نوش جان