دلمه برگ مو

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده.....................300 گرم

برنج .....................................2 پیمانه

لپه........................................1 استکان

پیاز ........................................1 عدد متوسط

سبزی معطر.............................نیم کیلو

سرکه ....................................2 تا 3 قاشق

آبلیمو و آبغوره ...........................به اندازه لازم

شکر ......................................1 تا 2 قاشق غذاخوری

برگ مو....................................به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

برنج را با کمی آب بپزید به طوری که ابش تمام شود.

لپه را هم جدا گانه بپزید.

پیاز را با کمی روغت تفت دهید .

گوشت چرخ شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

نمک وفلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید

2 قاشق ماست را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

سبزی خرد شده را اضافه کنید ولپه پخته شده و برنج پخته شده را هم اضافه کنید و زعفران حل شده را هم روی برنج بریزید و همه را مخلوط کنید.

برای مزه دار کردن دلمه سرکه و شکر و آب لیمو و آب غوره را با هم مخلوط کنید و به مایه دلمه اضافه کنید ..ترشی  و شیرینی ان بستگی به خودتان دارد.

برگها را شسته و دم  آنها را قیچی کنید و مواد را لای آن ریخته و به شکل بقچه ببندید.

کف تابه بزرگی برگ بچینید و دلمه ای اماده شده را لایه به لایه بچینید و در انتها 2 استکان آب بریزید  و روی دلمه ها یک بشقاب سنگین بگذارید تا دلمه ها باز نشوند وقتی دلمه پخته شد مقداری سرکه و شکر یا اب غوره را حل کنید و روی آنها ریخته .

می توانید در فصل غوره در بین دلمه ها  وقتی دلمه ها را در تابه می چینید غوره هم بگذارید.

نکته:

لپه کاملا پخته شود.

برنج در حد آب کش شدن باید پخته شود ..یعنی فکر کنید می خواهید برنج را اب کش کنید.

سبزی دلمه همان سبزی کوفته است.

چاشنی دلمه بستگی به میل خودتان دارد.

مقدار ابی را که اضافه می کنید برای دم کردن دلمه بستگی به نوع برگ دارد یعنی جوان بودن برگ یا پیر بودن آن ....

ماست خیلی مزه خوبی به غذا می دهد .می توانید ان را حذف کنید..