جوجه کباب یکی غذاهای لذیذ ایرانی ست که طرفداران زیادی دارد  که در این جا میخواهم به طبخ این غذا بپردازم.

 

مواد لازم :

جوجه (ران وسینه مرغ)......................500کرم

پیاز خرد شده ..................................2 عدد

زعفران حل شده.............................مقداری

 روغن زیتون...................................2 قاشق غذا خوری

بودر پابریکا.................................کمی

نمک وفلفل.....................................به میزان لازم

طرز تهیه:

تکه های مرغ را ابتدا با زعفران خوب مخلوط کرده بعدپیازخلالی شده وروغن زیتون وفلفل را اضافه کنید بعد مخلوط را چند ساعت در یخجال بگذارید.

حالا سیخ های چوبی را اماده کرده جوجه ها را به سیخ کشیده  وسینی فر را اماده کرده.

کف سینی فر را فویل انداخته سیخ های اماده شده را در سینی گذاشته وداخل فر قرار دهید. هر از گاهی در فر را باز کرده واز مقدار سوس باقی مانده را روی کباب ها داده تا هم مزه دار شود وهم کبابها خشک نشوند در انتها پودر پابریکا را روی کبابها پاشیده وبعد از چند دقیقه از فر خارج کنید.

بعد از حدود 25 تا 30 دقیقه جوجه کباب اماده است و با همان سیخ ها جوجه ها را در ظرف چیده وبا سبزیجات وگوجه های کباب شده تزیین کنید.

نوش جانچشمک

نکته اول :همیشه ابتدا  باید زعفران را به جوجه ها اضافه کنید تا خوب جذب شود.

نکته دوم : نمک را قبل از پخت به مخلوط اضافه کنید.

نکته سوم:بنا به سلیقه خودتان می توانید در دقایق اخر پخت پنیر بیتزا را روی جوجه ها بریزید تا طلایی رنک شود.

شما میتوانید قبل از به سیخ کشیدن جوجه ها از یک لیموی تازه برای مزه دار شدن جوجه ها استفاده کنید.

چون درجه فر ها متفاوت میباشد من در این جا اشاره ای به ان نکردم ولی شما درجه متوسط را در نظر بگیرید.(فر را نیم اعت قبل از زمان پخت روشن کنید)

طرز تهیه سوس برای روی جوجه کباب های اماده شده:

کمی کره کمی زعفران حل شده ومقداری اب لیمو را در ظرفی ریخته وروی حرارت بگذارید تا کره ذوب شد از روی حرارت بردارید و وقتی جوجه کباب ها را در ظرف گذاشتید سوس را روی ان بدهید هم براق  میشود هم خوشمزه ونرم.