باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ولذیذ هست که امروز قصد دارم به اموزش این غذا بپردازم.

باقالی پلو با ماهیچه:

مواد لازم:

ماهیچه گوسفندی ..... ..................2عدد

پیاز متوسط .................................اعدد

رب گوجه فرنکی............................کمی(حدود1 قاشق چایخوری)

دارچین.......................................1قاشق چایخوری

نمک وفلفل .................................به میزان لازم

روغن مایع....................................به میزان لازم

 برنج ..........................................2 پیمانه

باقالی تازه...................................1 پیمانه

شوید خشک................................حدود 3 -4 قاشق

طرز تهیه:

ابتدا مقداری روغن در قابلمه ریخته وپیازها را به صورت خلالی نازک خرد کرده وکمی تفت دهید (با حرارت ملایم)به حدی که نرم وسبک شود وبعد ماهیچه را به پیاز اضافه کنید وبعد از تفت کوتاهی 1 قاشق چایخوری رب را اضافه کنید وحود 3 لیوان اب اضافه کنید بعد از جوش امدن حرارت را ملایم کرده وبگذارید خوب بیزد تا حدود 1 استکان اب از ان باقی بماند .

در این هنکام ماهیچه ها خوب پخته وپیازها نرم شده وبه غلظت افتاده

شما میتوانید نمک وفلفل ودارچین را اضافه کنید وبعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.

این روش طبخ غذا مجلسی است وشما میتوانید در میهمانیها ومجالس از این نوع پخت استفاده کنید.

نوش جانخوشمزه

نکته های باقالی پلویی:

نکته اول:ماهیچه در حدی تفت داده شود که فقط تغییر رنگ دهد نه این که سرخ شود.

نکته دوم:اب غذا را به اندازه بریزید .نه زیاد که باعث بی مزه شدن ان شود ونه کم که نیاز باشد مجددا اب بریزید.

نکته سوم:حتما باید با حالت ملایم پخته شود.

(در بعضی از رستوران ها به حالت دم گوشت ها ومرغ ها را تهیه می کنند).

طرز تهیه باقالی پلو:

برنج را طبق معمول با مقداری نمک چند ساعت خیس کنیدوبعد از جوش امدن اب برنج را اضافه کنید تا 5 دقیقه مانده به مرحله اب کش کردن باقالی تازه را اضافه کرده وبعد از ان برنج را اب کش کرده اب سرد روی ان بدهید .

حالا مقداری روغن در قابلمه ریخته ویک ردیف برنج ویک ردیف شوید  تا اخر.

بعد سوراخهایی در روی برنج ایجاد کرده تا بخار برنج به راحتی خارج شود ومقداری اب روغن روی برنج دهید بعد از خارج شدن بخار برنج حرارت را کم کرده ودم کنی بکذارید.

بعد از دم کشیدن برنج را در دیس کشیده وبا زعفران تزیین کنید.

نکته:

میتوانید گوشت را لای برنج کذاشته و یا این که در ظرف جداگانه ای گذاشت .

برای خوش عطر باقالی پلو میتوانید از کره ویا روغن کرمانشاهی استفاده کرد.