خورش بامیه یکی ازخورش های جنوبی است که در اکثر شهرهای ایران طبخ میشود.

مواد لازم:

گوشت.............................................٣٠٠ گرم

بامیه ................................................نیم کیلو

پیاز........................................١ عدد متوسط

نمک وفلفل وزرچوبه..................به میزان لازم

رب گوجه ................................١ قاشق غذاخوری

ابلیمو.....................................٢ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ...........................برای تزیین ٢-٣ عدد

 

طرز تهیه:

پیازهارا نگینی خرد کرده با یک قاشق روغن تفت داده و زرچوبه را اضافه کنید وبعد گوشت را اضافه کنید وقتی کمی تفت دادید رب گوجه فرنگی را اضافه کنید تا بوی خامی رب گرفته شود حال اب را اضافه کنید بعد از جوش امدن  شعله را کم کنید تا با حرارت ملا یم گوشت پخته شود. وقتی گوشت پخته شد بامیه های اماده شده را اضافه کنید ونمک وفلفل وچاشنی ان را هم بزنید در صورت تمایل گوجه فرنگی(من در این جا از گوجه فرنگی های تزیینی استفاده کردم)  را اضافه کنید وبعد از ١٠ دقیقه خورش شما اماده است .

نوش جان

چگونه بامیه را برای خورش اماده کنیم؟

بعد از این که بامیه هارا شستید ته بامیه ها را گرفته به طوری که یک مقدار از ته ان باقی بماند .بعد ان را در روغن به مقدار خیلی کم تفت داده وبه خورش اضافه کنید.

نکته های بامیه ای:

نکته اول: برای این که خورش بامیه حالت لیز پیدا نکند باید در گرفتن ته بامیه ها دقت کنید که از ته نگیرید چون در هنگام پخت مواد داخل ان خارج میشود وشکل دیگری به خورش میدهد.

نکته دوم:اگر دوست دارید که خورش بامیه کمی لعاب دار شود میتوانید چند عدد از انهارا نصف کرده وبه خورش اضافه کنید.

نکته سوم: همیشه بامیه هارا در اخر پخت به غذا اضافه کنید(حدود ١٠ دفیقه قبل).

چون بامیه زود پخته می شود واحتیاج به زمان پخت زیادی ندارد.

اگر خواستید برای چاشنی از تمبر هندی استفاده کنید یک بسته تمبر هندی را در یک لیوان حل کرده وبعد از صافی رد کرده ودر انتهای پخت به خورش اضافه کنید.