سوپ جو با  شیر

مواد لازم:

جو  درسته سفید پوست کنده ...............................یک بیمانه

پباز..................................................................یک عدد متوسط

شیر ................................................................یک پبمانه

ارد...................................................................یک قاشق غذاخوری

سینه مرغ .........................................................یک چهارم

روغن مایع .........................................................یک قاشق غذا خوری

نمک وفلفل سفید.......................................................به میزان لازم

اب لیمو مقداری

طرز تهیه:

پباز را نگینی خرد کرده با یک قاشق روغن تفت داده در حدی که فقط سبک شود ولی تغییر رنگ ندهد و به رنگ سفید باقی بماند.مرغ را به ان اضافه کرده وفقط تفت دهید .

جو را اضافه کنید وبعد اب را .

وقتی غذا به جوش امد شعله را کم کنید وبگذارید چند ساعت با حرارت ملایم بپزد تا کاملا جا بیفتد وحالت غلیظ  یبدا کند .

در این مرحله مرغ را از قابلمه در اورده اسخوانهای ان را خارج کنید و ان را ریش ریش کنید ودوباره به غذا اضافه کنید ونمک وفلفل غذا را هم بزنید.

در ظرفی دیگر شیر سرد را با یک قاشق ارد مخلوط کرده وبا چنگال بزنید تا از حالت گلوله خارج شود وظرف را روی حرارت بگذارید ومرتب هم بزنید تا گرم شود وبعد به سوپ اضافه کنید .

بعد از چند قل زدن سوپ به غلظت کافی رسیده ومیتوان از روی حرارت برداشت ودر ظرف مورد نظر بکشید.

روی سوپ را با هویج رنده شده وجعفری خرد شده تزیین کنید .

نوش جان

نکته اول:

یک قاشق ارد را اضافه کنید تا سوپ جو یک سوپ کاملا سفید باشد .

(من این را از یکی از برنامه های تلویزیونی دیدم وامتحان کرددم بسیار عالی میشه)

نکته دوم :اگر می خواهید هویج اضافه کنید بعد از این که هویج را بوست کندید ان را با کمی اب جداگانه بپزید بعد به صورت چهارگوش خرد کنید در انتها به سوپ اضافه کنید .(این هم به دلیل این است در هنگام پخت هویج مقداری رنگ می دهد و رنگ سفید ان تغییر می کند).

البته بعضی از افراد هویج را از ابتدا اضافه می کنند.

نکته سوم :وقتی مخلوط ارد وشیر را روی حرارت گذاشتید مرتب هم بزنید تا گلوله نشود .(البته تا حد گرم شدن شیر کافی است فکر نکنید که باید فرنی درست کنید.)

نکته سوم :حتما حتما از سینه مرغ استفاده کنید جون دیگر قسمتهای مرغ مخصوصا ران مرغ بعد پختن حالت لیز بیدا میکند واز نظر مزه وشکل جالب نمی باشد و خوشمزگی سوپ از دست رفته وسوپ از حالت مجلسی خارج می شود.

نکته چهارم:بهتر است جو را چند ساعت قبل از پختن خیس کرد .

چاشنی این سوب اب لیمو می باشد ویا لیموی تازه .البته  برای سرو در کنار ظرف سوپ باشد.