کیک یک تخم مرغی 

کیک اسان با مواد اسان

مواد لازم :

تخم مرغ ........................................1 عدد

شیر ..............................................یک پیمانه ونیم

ارد................................................2 پیمانه

شکر ..............................................1 پیمانه

روغن مایع........................................نصف پیمانه

بکینک بودر.......................................1 قاشق غذاخوری

وانیل...............................................مقداری


طرز تهیه:

فر را ابتدا کرم کنید.

قالب را اماده کرده .کف قالب را کاغذ روغنی انداخته چرب کنید و ارد پاشی کنید.

در ظرف مناسبی تخم مرغ وشکر را اضافه کنید شروع به هم زدن کنید وقتی دانه های شکر به خوبی حل شد روغن را اضافه کنید وباز هم به هم زدن ادامه دهید بعد از ان شیر را اضافه کنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

ارد و پکینک پودر ووانیل را با هم مخلوط کرده و2 تا 3 بار الک کنید.

حالا مخلوط ارد را به مایه اضافه کنید .

توجه داشته باشید که همیشه در این مرحله از دور کند هم زن ویا لیسک یا چنگال اضافه کنید .

وقتی مواد به خوبی با هم مخلوط شدند ان  را در قالب بریزید به طوری که یک سوم از سر قالب خالی بماند.

قالب را در فری که از قبل گرم کرده ایم گذاشته با حرارت 185 درجه وبه مدت یک ساعت ونیم.


وقتی کیک پخت ان را در ظرف برگردانده وکاغذ روغنی را از روی ان بردارید.

روی کیک را میتوان با پودر قند تزیین کرد وبعد از خنک شدن ان را به قطعات منظم برش بزنید.

نوش جان


نکته اول :هیج گاه در نیم ساعت اول در فر را باز نکنید جون پف کیک می خوابد.

نکته دوم :بعد از این که ارد را به مواد اضافه میکنید زیاد ان را نزنید چون پف کیک می خواید.

نکته سوم :بهتر است از روغن جامد برای چرب کردن قالب استفاده کنید تا کیک خوش عطری داشته باشید ؛مخصوصا"اکر کره باشد.

این کیک را می توان به مدت جند روز در ظرف در بسته در داخل یخچال نگهداری کرد.