شیرینی حلقه ای (دونات ) یا پیراشکی

پیراشکی از زمانهای بسیار دور طرفداران خاصی داشته  وبا این روش شما میتوانید با اطمینان خاطر به پخت ان بپردازید ومن بارها وبارها از این روش را امتحان کرده ام.

مواد لازم :

ماست ....................................یک دوّم پیمانه

روغن ......................................یک دوّم پیمانه

ارد .........................................2 پیمانه یا کمی بیشتر

شکر ......................................نصف پیمانه

تخم مرغ .................................2 عدد

وانیل ........................................نصف قاشق چایخوری

پکینک پودر .................................1 قاشق چایخوری

نمک .........................................یک چهارم قاشق چایخوری

پودر نارگیل..................................مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه:

ابتدا ماست وشکر و روغن ورا به مدت ٣ الی ۴ دقیقه با چنگال بزنید .

بعد از ان تخم مرغ را اضافه کنیدبا  وانیل وباز هم بزنید تا مواد مخلوط شود.

ارد وپکینگ پودر ونمک را مخلوط کنید و٢ تا ٣ بار الک کنید .

ابتدا یک پیمانه ارد را به تدریج را اضافه کنید  وبعد از ان پیمانه دیگر را اضافه کنید.

ارد را به حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد .

خمیر را در یک نایلون گذاشته وبه مدت ٢ ساعت استراحت دهید تا خمیر ور اید.

بعد از این که خمیر ور امد روی میز کار مقداری ارد پاشیده وخمیر را با وردنه باز کنید .

ضخامت خمیر باید حدود ۵ تا ۶ میلی باشد و با قالب گرد خمیر را قالب بزنید (میتوان با ته لیوان یا استکان قالب زد )بعد ارد ان را تکانده ودر روغن داغ شناور سرخ کرد .

بعد از سرخ شدن شیرینی ها ان ها را روی کاغذ های روغن گیر گذاشته تا روغن ان خارج شود وروی ان را باپودر قند ویا پودر نارگیل تزیین کنید.

مواد لازم برای کرم داخل پیراشکی:

ارد .................................١ پیمانه

شکر ...............................١ دوم پیمانه

شیر...................................ا پیمانه

وانیل.................................١ چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ ............................١ عدد

ابتدا تخم مرغ وشکر را کمی بزنید (با چنگال)بعد شیر را اضافه کنید و ارد را مخلوط کنید تا گلوله ای نداشته باشد ومایع را روی حرارت بگذاریدبه ارامی هم بزنید تا به صورت کرم در اید از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید .

حالا کنار پیراشکی ها را شکاف دهید واز کرم اماده شده داخل پیراشکی ها را پر کنید.

میتوان پیراشکی رابدون کرم هم اماده کرد .

نوش جان

نکته اول:بهتر است از یک ظرف نسبتا " گود کوچک برای سرخ کردن دونات ها استفاده شود وترجیحا "یکی یکی داخل روغن بیاندازید و وقتی یک طرف ان سرخ شد ان را برگردانید تا طرف دیگر ان سرخ شود.

 نکته دوم :برای قالب زدن از یک قالب گرد استفاده کنید وبعد از ان وسط دنات را با یک قالب کوچکتر قالب بزنید تا وسط دنات ها سوراخ شود (حلقه ای).البته بدون حلقه ای هم میشود دنات ها را درست کرد (پیراشکی).