خورش الو اسفناج یک غذای خوشمزه وسبک

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان...............................٣٠٠ گرم(با استخوان ۴٠٠ گرم)

اسفناج ................................................١ کیلو

الو ......................................................نصف لیوان

پیاز متوسط............................................٢ عدد

نمک وفلفل.............................................به میزان لازم

ابلیمو برای چاشنی...................................................نصف استکان(به طور دلخواه)

روغن ..............................................٣ -۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

اسفناج را پاک کرده با اب ولرم خیس کرده وشسته ان را چند بار شسته تا گل های ان خارج شود.

گوشت را خرد کرده نباید خیلی ریز باشد .

٢ عدد پیاز راخلال کرده با روغن تفت می دهیم به اندازه نصف قاشق مرباخوری زرچوبه اضافه می کنیم هم می زنیم وگوشت را توی قابلمه می ریزیم تفت می دهیم وبه اندازه سه لیوان اب می ریزیم  تا جوش اید شعله را کم می کنیم تا گوشت بپزد.

اسفناج را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده توی تابه ریخته روی حرارت می گذاریم تا اب ان بخار شود بعد به اندازه دو قاشق روغن ریخته واسفناج را تفت می دهیم (زیاد تفت نمی دهیم).

وقتی گوشت نیم پز شد اسفناج والو را به گوشت اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم بپزد وجابیفتد.

در اخر نمک وفلفل را اضافه می کنیم.اگرترشی غذا کم بود اب لیمو را هم اضافه کنید.

نوش جان

نکته های خورش اسفناج:

نکته اول:اگر  نمک را در ابتدا به گوشت اضافه کنیم گوشت دیرتر می پزد.

نکته دوم :برای جا افتادن خورش نباید اب اضافی داشته باشد باید به روغن بیافتدلعاب دار باشد .(به اصطلاح لق نباشد)

نکته سوم :هنگام شستن اسفناج ان را باکمی نمک خیس کنید تا گل های ان به راحتی از اسفناج جدا شود.

نکته چهارم:در صورت دلخواه می توانید یک قاشق رب هم هنگام تفت دادن گوشت اضافه کنید.(ولی اصل این خورش بدون رب می باشد)