اش ترخینه بروجردی(از سامان گلریز)

مواد لازم :

ترخینه .......................................3 عدد

سبزی اش(تره ,جعفری,گشنیز,اسفناج).............................400 تا 500 گرم

بیاز .........................................2 عدد خلال شده

عدس بخته ..............................1 بیمانه

نمک ,فلفل...............................به میزان لازم

بیاز داغ ونعناع داغ ......................به میزان ,برای تزیین

اب...........................................2 لیتر

عصاره (اب مرغ )........................٢ عدد

طرز تهیه:

ابتدا بیاز های خلالی را با یک قاشق روغن تفت داده در حدی که فقط سبک شود وعصاره ها را پودر کرده به پیاز اضافه کنید وتفت دهید .

 وقتی پیاز سبک شد (سرخ نشود )سبزی خرد شده را اضافه کنید وتفت دهید  .

در این مرحله ترخینه هارا که با اب خیس کرده اید و باز شده را اضافه کنید وعدس پخته شده را ونمک وفلفل را هم اضافه کنید.مواد که خوب مخلوط شدند ٢ لیتر اب را اضافه کنید وبگذارید ۵/٢ تا ٣ ساعت با شعله ملایم بپزد وخوب جابیفتد .

بعد از این که اش به خوبی جا افتاد اش را در ظرف کشیده و با پیاز داغ ونعناع داغ روی ان را تزیین کنید .

این اش بسیار خوشمزه است ودرمان خوبی برای سرما خوردگی ست.