ترشی بادنجان شکم پر

مواد لازم :

بادنجان  متوسط.....................10 عدد

سبزی معطر شامل نعناع مرزه ترخون ریحان گشنیز 200 گرم

سیر ..................................5 حبه 

نمک وفلفل............................به میزان لازم

فلفل سبز تازه.......................3 تا 4 عدد

سرکه به میزان لازم

طرز تهیه:

بادنجان ها را شسته سر انها را بگیرید وبا چاقو یک شکافی تا نیمه ایجاد کنید و  در قابلمه ریخته وروی ان را سرکه بریزید وبجوشانید تا بادنجان ها کمی نرم شود .

بعد بادنجان ها را از سرکه خارج کنید ودر ظرفی بگذارید تا خنک شود وسرکه های اضافی از ان خارج شود.

سبزی ها را پاک کرده شسته تا اب اضافی ان خارج شود  تا حدی که اصلا ابی نداشته باشد بعد خرد کرده  وچند ساعت بماند تا کمی خشک شود وسیر وفلفل را هم خرد کرده به سبزی ها اضافه کنید نمک وفلفل را هم اضافه کنید وداخل شکم بادنجانها را با این مواد پر کنید ودر طرف مستطیلی مناسب چیده و روی ان را سرکه بریزد ودر ان را محکم ببندید ودر جای خنک بگذارید بعد از یک تا دو هفته اماده است.

نوش جان

نکته اول: بادنجانها را نباید پوست بکنید.وسر بادنجانها را قسمت سبز ان را جدا کنید.

نکته دوم:مواد داخل بادنجانها را طوری بریزید که از ان خارج نشود .

نکته سوم :ظرف باید به صورت مسطح باشد چون بادنجانها باید به صورت افقی و خوابیده در ظرف قرار بگیرند تا وقتی که سرکه ها را  در ان می ریزیم مواد از بادنجانها خارج نشود.