کوکوی مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ..............................2 عدد

پیاز متوسط..............................2 عدد

تخم مرغ .................................4 تا 5 عدد

جعفری خرد شده .....................2 قاشق سوپخوری

نمک وفلفل وزعفران .....................به میزان لازم

ارد گندم یا سیب زمینی......................2 تا 3 قاشق غذاخوری0در صورت نیاز)

طرز تهیه:

سینه مرغ را با یک عدد پیاز ویک هویج و یک شاخه کرفس ونمک در یک قابلمه ریخته و اب را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مرغ پخته شود واب مرغ به خورد ان رود.

 

استخوان های مرغ را بگیرید و ومرغ را تکه های کوچک خورد کرده .

پیاز را نگینی خورد کرده وسرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

در ظرف مناسبی مرغ خرد شده  پیاز سرخ شده نمک وفلفل را ضافه کنید و تخم مرغ ها را بشکنید و زعفران حل شده و وجعفری خرد شده را هم اضافه کنید.

روغن را در تابه ریخته روی حرارت گذاشته وقتی داغ شد مواد را  به یکباره در تابه ریخته وروی ان  را  کاملا  صاف کنید ودر تابه  را بگذارید.

حرارت را کم کنید تا یکطرف کوکو سرخ شودبعدکوکو رابرگردانید تا طرف دیگر سرخ شود .

 بعد از اماده شدن کوکو ان  را در ظرف مورد نظر گداشته واطراف  ان را به دلخواه تزیین کنید.

میتوانید کوکو را قبل از این که بر گرداندید برش بزنید ویا در اتمام کار این کار را انجام دهید.

نوش جان

نکته اول:

اگر کوکو شل بود 1 تا 2 قاشق ارد ویا ارد سیب زمینی به موادتان اضافه کنید

برای اینکه بوی مرغ هنگاماب پز کردن  گرفته شود میتوان از سبزیجات استفاده کرد .