دال عدس

 

مواد لازم :

دال عدس.....................................2 پیمانه 

گوجه فرنگی.................................2 عدد

پیاز ..............................................1 عدد

سیر .............................................3 حبه

ادویه شامل پودر تخم گشنیز , پودر زیزه , پودر گلپر, فلفل قرمز, فلفل سیاه, نمک و

زردچوبه 

 

طرز تهیه:

دال ها را شسته  مقداری آب روی دال ها بریزید وگوجه فرنگی را خرد کرده نمک وزردچوبه وفلفل و پودر تخم گشنیز و2 قاشق روغن  را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا بپزد.

 

در یک تابه مقداری روغن ریخته و ادویه ها را در روغن تفت دهید وپیاز وسیر را خرد کنید و در تابه ریخته وبعد از سرخ شدن  ,آنرا به قابلمه دالها اضافه کرده وبعد از چند جوش زدن از روی حرارت بردارید وبا گشنیز خرد شده تزیین کنید.

نوش جان

 

دال عدس یک غذای هندی می باشد و مثل عدسی ما ایرانیها  می باشد .

نکته اول: دال نسبت به عدس خیلی زودتر پخته می شود  وزمان کمتری برای پخت نیاز دارد پس به مقدار آب آن توجه شود که بیش از حد نباشد.

نکته دوم :دالها نباید زیاد له شود تا  شکل خود را از دست بدهند.