سوپ بلغور جو با سبزیجات

مواد لازم:

بلغور جو................................1 پیمانه

هویج ................................... 2 عدد

سیب زمینی متوسط...................1 عدد

کرفس....................................1 شاخه

گوجه فرنگی ...........................3 عدد

نخود فرنگی ............................نصف پیمانه

لوبیا سبز................................نصف پیمانه

پیاز متوسط ............................1 عدد

گشنیز....................................نصف پیمانه

نمک وفلفل..............................به میران لازم

روغن مایع ...............................2 قاشق غذاخوری

آب مرغ.....................................4 تا 5 پیمانه


طرز تهیه:

بلغور جو را شسته وبه آن آب مرغ را اضافه کنید و روی حرارت گذاشته وتمام سبزیجات را به صورت نگینی خرد کرده  ودر قابلمه ریخته و گوجه فرنگی را رنده کرده وبه بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید ونمک وفلفل  و دو قاشق روغن هم اضافه کنید .

بعد از این که مواد به جوش آمد کف روی آن را بگیرید وبعد شعله را کم کنید و بگذارید سوپ به خوبی بپزد وبه غلظت لازم برسد.

در انتها  گشنیز خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.


برای سرو  سوپ ازآب لیمو  ترش استفاده کنید.

نوش جان

این سوپ خیلی زود آماده میشود ونیازی به خیس کردن بلغور نمی باشد.

از هر نوع سبزیجات دیگری هم می توان در این نوع سوپ استفاده کرد.

پیازچه خرد شده  هم میتواند یکی از این نوع سبزیجات باشد.


طرز تهیه آب مرغ (استاک مرغ):

اسکلت مرغ ویا قسمتهای بال وگردن مرغ را با سبزیجات معطر مثل هویج و کرفس وپیاز به صورت  درسته (یا یکی از آنها )  در قابلمهای ریخته وچندین برابر آن آب ریخته وبگذارید بجوشد (3 تا 4 ساعت) بعد آن را صاف کرده وبرای انواع سوپها استفاده کنید.

میتوانید استاک مرغ را در فریزر هم نگهداری کنید وبه دفعات از آن استفاده کنید.