کیک عسل

مواد لازم:

آرد.....................................1 پیمانه که یک قاشق غذاخوری پر آرد را  از روی آن بردارید (لیوان دسته دار)

عسل................................. 4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ ............................. 3 عدد

بکینگ پودر...........................یک قاشق مرباخوری

وانیل...................................نصف قاشق غذاخوری

خلال بادام............................به میزان لازم

طرز تهیه:

1)ابتدا تخم مرغ ها را به مدت 5 دقیقه با هم زن بزنید.


2)وانیل وعسل را اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن باز هم  بزنید.


3)آرد وبکینگ پور را 3 بار الک کنید و در چند مرحله به مواد قبلی اضافه کنید.


توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن آرد ,مواد را کم ,هم بزنید چون پف کیک می خوابد.

قالبی را اماده کرده  وکف آن را کاغذ روغنی  انداخته  آن را کمی چرب کنید(با روغن جامد یا کره) مواد را داخل قالب بریزید و وروی آن را با بادام خلال شده بپوشانید .ودر فری که از  یک ربع قبل گرم کرده اید در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه در روی پنجره طبقه وسط فر قرار دهید.

(این مدت زمان برای پخت کیک کافیست وحتی روی کیک هم طلایی می شود ولی باز هم چند بار به فر سر بزنید تا کیک نسوزد.)

وقتی کیک را از فر خارج کردید روی یک سینی توری قرار دهید تا خنک شود  وکاغد آن را جدا کنید وبعد به اندازه دلخواه برش بزنید واگر خواستید روی آن را با 2 تا 3 قاشق عسل که به روش بن ماری حرارت داده اید بریزید .

این کیک یک کیک آسان وبا مواد کمی درست شده  است و همچنین در آن از شکر و روغن استفاده نشده است وبرای بچه ها یک کیک سالمی میباشد .

 نکته:اضافه کردن عسل برای روی کیک را موقعی انجام دهید که کیک داغ است.

 

نکته : تخم مرغ ها را کمتر از 3 دقیقه نزنید چون هر چه کمتر بزنید بوی تخم مرغ بیشتر احساس می شود.

نکته اندازه قالب استفاده شده برای این کیک قالب مستطیلی 20در 25 می باشد.

این کیک از تجربه خودم می باشد واندازه های آن هم برا ی تعداد 4 نفر مناسب می باشد.

.

لطفا اگر این دستور را کپی کردید از این وبلاگ هم نامی ببرید.