ترشی لبو

 

 

مواد لازم:

چغندر قند(لبو).......................................5 عدد (به هر میزان که نیاز دارید)

سرکه سفید...........................................2 لیوان

شکر ..................................................3 تا 4  قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا چغندر را شسته و روی آنرا آب بریزید وبگذارید به مدت 3 تا 4 ساعت بپزد.

وقتی کاملا پخته شد پوست انرا بکنید وبه هر شکلی که دوست داشتید قالب بزنید ویا آنرا به شکل دلخواه خرد کنید.

شیسه مناسبی را در نظر بگیرید و لبوهای خرد شده را در شیشه بریزید ویک قاشق شکر را روی آن بریزید بدین ترتیب لایه به لایه این کار را انجام دهید تا شیشه پر شود و در انتها روی آن سرکه بریزید ودر جای خنک نگهداری کنید .

این ترشی حساس می باشد پس بهتر است پس از هر بار استفاده آن را در یخچال بگذارید.

از این ترشی برای تزیین سالاد استفاده کنید.

نکته :

برای پختن لبو بهتر است بعد از این که آن را بخوبی با برس شستید دقت کنید که پوست آن سالم بماند ودر انتها وقتی کم آب شد 2 قاشق غداخوری  شکر روی لبو ها بریزید و اجازه دهید تا به حالت دم لبوها رنگ بیاندازد .