شیرینی پفک گردویی

شیرینی مخصوص عید

مواد لازم :

زرده تخم مرغ ....................3 عدد

شکر ...............................6 تا 7 قاشق غذا خوری

آرد...................................نصف قاشق غذاخوری

وانیل...............................1 قاشق چایخوری

گردوی خرد شده.................150 گرم

پودر پسته.............................کمی

طرز تهیه:

ابتدا زرده تخم مرغ را کاملا میزنیم سپس وانیل را مخلوط میکنیم وبعد کم کم شکر را اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم تا شکر حل شود و مواد سفت و کشدار شود.

آرد را هم اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم.

گردوی خرد شده را اضافه کرده به مواد .

پس از این که مواد کاملا مخلوط شدند داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته کمی آنرا چرب می کنیم .

سپس از مواد به وسیله قاشق چایخوری بر روی کاغذ روغنی با فاصله می چینیم .

مقدار کمی پودرسته روی شیرینی ها بریزید.

بعد در داخل فر با درجه حرارت 175 ذرجه سانتیگراد 

ویا 350 درجه فارنهایت 

در طبقه دوم فر 

به مدت 15 الی 20 دقیقه میگزاریم.

بعد از سرد شدن شیرینی را از کاغذ جدا می کنیم ودر ظرف در بسته در جای خنک نگهداری میکنیم.

نوش جان

نکته :

1)بهتر است اگر برای اولین بار این شیرینی را درست میکنید و از درجه فر خود مطمئن نیستید این مدت زمانی را که برای پخت شیرینی در نظر گرفته اید مرتب به آن نگاه کنید چون امکان دارد زود بسوزد.

2)زیر شیرینی نباید تغییر رنگ بدهد وباید همان رنگ کرم باقی بماند.

3)چون حرارت ودمای فرها متفاوت میباشد این مدت زمان 15 تا 20 دقیقه 

شاید برای فر شما تغییر کند وکمتر و یا زیادتر زمان ببرد.پس آشپزخانه را زود ترک نکنید .

در ضمن گردوها را نگینی خرد کنید.