شیرینی پفک نارگیلی

شیرینی مخصوص عید

موادلازم:

سفیده تخم مرغ..................3 عدد

پودر قند.............................1 پیمانه

پودر نارگیل..........................120 گرم

وانیل..................................نصف قاشق چایخوری

خلال پسته............................کمی برای تزیین

 

طرز تهیه:

ابتدا سفیده ها را انقدر با هم زن برقی می زنیم تا کاملا سفیده خود را بگیرد.

سپس پودر قند را کم کم اضافه میکنیم تا سفت وکشدار شود و به طریق بن ماری انرا 5 الی 10 دقیقه طبخ می کنیم .

بدین شکل که مواد فوق را در ظرف پیرکس یا لعابی و یا استیل ریخته و سپس بر روی ظرفی که درون آن آب در حال جوشیدن است می گذاریم و هر چند دقیقه یکبار بوسیله همزن آنرا مخلوط میکنیم  بعد از این که مواد کمی کشدار شد از روی حرارت بر می داریم.

وقتی مواد کمی سرد شد پودر نارگیل را اضافه می کنیم و مواد را کاملا مخلوط میکنیم .

سپس داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته کمی روی آنرا چرب می کنیم و بوسیله قیف مانند شکوفه بر روی سینی زده و روی آنرا با خلال پسته تزیین کرده .

سینی را داخل فری که از  10 دقیقه قبل روشن  کرده ایم با درجه حرارت

170 درجه سانتیگراد

یا 300 درجه فارنهایت 

به مدت 15 دقیقه

در طبقه دوم فر قرار میدهیم

پس از سرد شدن شیرینی را از روی کاغذ جدا می کنیم.