آبگوشت لپه

مواد لازم

مرغ (سینه و ران ).......................3 تا 4 تکه

لپه ..........................................نصف پیمانه

پیاز ..........................................یک عدد

زردچوبه نمک و فلفل ....................به میزان لازم

سیب زمینی..................................3 عدد متوسط

طرز تهیه:

بعد از پاک کردن وشستن مرغها آنها را درون قابلمه ای ریخته و پیاز ها را بعد از پوست کردن خرد کنید و به مرغها اضافه کنید و روی مواد را آب بریزید و نمک وفلفل و زردچوبه را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و کفهای اضافی آن را بگیرید و شعله را کم کنید واجازه دهید که پخته شود.

 

وقتی مرغ ولپه پخته شد سیب زمینی را پوست کنده و به چند تکه تقسیم کنید وبه مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها هم پخته شود.

وقت آبگوشت پخت وجا افتاد برای سرو اماده است و در ظرف ریخته .

چاشنی این آبگوشت آبلیمو می باشد که باید هنگام سرو به آبگوشت زده شود.

این آبگوشت ساده غدایی است که برای فصول سرد و بخصوص سرماخورگی استفاده می شود.

این غدا هم با نان  وهم با برنج مصرف میشود.