مربای هویج                                

مواد لازم:

هویج رنده شده ...............یک کیلو

شکر................................یک کیلو

گلاب ................................یک استکان

زعفران .............................به مقدار لازم

خلال پسته.............................یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

هویج را پوست کنید و بارنده درشت رنده کنید و بعد آنها را در در سبد ریخته و شسته و در قابلمه ریخته و روی آن شکر ریخته و دو لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید  تا جوش آید.

 مرتب کفهای مربا را بگیرید و شعله را کم کنید تا مربا پخته شود و آب کمی داشته باشد و شکر قوام آید.

در انتها  زعفران حل شده را اضافه کنید.

پوست یک پرتقال را با رنده ریز رنده کنید و به مربا اضافه کنید  وبعد  گلاب را اضافه کنید.

 

خلال پسته را اضافه کنید و از روی شعله بردارید.

نکته :

پرتقال درسته را با رنده ریز رنده کنید حدود یک چهارم قاشق چایخوری ..فقط برای اسانس مربا.

مربا را تا 24 ساعت از ظرف خارج نکنید ..این کار برای این است که اگر مربا شل یا سفت بود دوباره بتوانیم مربا را بپزیم.