اگر امروز را زیبا سپری کنید حتما فردای زیبایی در انتظار شماست.

کشک بادمجون

مواد لازم:

بادمجان..........................یک کیلو

پیاز ..............................بک عدد متوسط

سیر ..............................5 تا 6 عدد

نعناع .........................یک قاشق غذا خوری

کشک ............................سه چهارم پیمانه

نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجانها را پوست کنید و در روغن سرخ کنید.

در طرفی مناسب پیاز را خرد کنید و سرخ کنید و سیر را هم خرد کنید و به پیاز ها اضافه کنید و سرخ کنید.

زردچوبه را اضافه کنید و نعناع را هم اضافه کنید .

در این مرحله بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید و یک لیوان آب اضافه کنید تا بادمجان ها پخته و نرم شود.

وقتی بادمجان ها نرم شد از روی حرارت بردارید  آن را بکوبید و کشک را اضافه کنید و دوباره روی حرارت  بگذارید و هم بزنید  تا کشک هم کمی حرارت ببیند.

حالا کشک بادمجون را در ظرف بکشید و روی آن را تزیین کنید.

متوانید با نعناع داغ سیر و پیاز سرخ شده و کشک و گردوی پودر شده روی غذا را تزیین کنید.

نوش جان