ترشی کلم قرمز

مواد لازم برا ی این ترشی کلم قرمز به میزان دلخواه 

و سرکه 

و مقداری نمک وشکر می باشد.

طرز تهیه:

ایتدا کلم را به صورت رشته ا ی نازک خرد کرده ودر یک ظرف نسبتا " گود بریزید و روی آن نمک پاشیده و بگذارید تا یک و دو ساعت بماند.

بعد از آن کمی با دست به صورت ماساز کلم ها را ماساز دهید تا رنگ بنفش پر رنگ آن خارج شود و زیر شیر آب بگیرید و با آب سرد بشویید و در آبکش ریخته و بگذارید آب ان گرفته شود.

کلم را در شیشه بریزید و روی آن سرکه و یک قاشق شکر و کمی نمک اضافه کنید در ان را ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

این کلم ترشی برای تزیین سالادها استفاده می شود .

همینطور می توان در کنار انواع غداهای گوشتی و تزیین غذا ها استفاده کرد.