باسلوق

برای شب یلدا

نشاسته...............یک پیمانه.."یک لیوان دسته دار"

شکر ...................دو سوم لیوان ..لیوان دسته دار

آب........................یک لیوان            "

گلاب .....................یک استکان

کره .......................یک قاشق غذاخوری

پودر نارگیل و مغز گردو به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را در کاسه بریزید و روی آن آب ریخته و دو بار بشویید تا ترشی نشاسته گرفته شود.

نشاسته را در یک لیوان آب هل کنید و شکر را اضافه کنید و روی حرارت بگدارید و شروع به هم زدن کنید و گلاب را هم اضافه کنید.

بطور مرتب هم بزنید تا گلوله میشود . در اواسط کار کره را هم اضافه کنید.

آنقدر هم بزنید تا مثل حلوا سفت شود و از دیواره ظرف جدا شود.

روی یک کیسه نایلون پودر نارگیل را بپاشید و مواد را روی آن پهن کنیدو با پشت یک قاشق خیس روی آن را صاف و یکدست کنید و در وسطش گردو ها را بچینید.

در این مرحله آن را لوله کنید و کمی که خنک شد در یخچال بگذارید.تقریبا" نیم ساعت

وبعد ان را برش بزنید و در ظرف بپینید.

نکته:حتما" ازظرف تفلون استفاده شود .

نکته :به سفتی نشاسه توجه کنید باید طوری باشد که به نظر می آید که میخواهد ته دیگ ببندد.چون اگر شل باشد نمی توان آن را لوله کرد.

نکته: اگر به شیرینی زیاد علاقه مندید می توانید از یک پیمانه شکر استفاده کنید ولی من همان دو سوم را ریختم.

باسلوق خیلی اسان تهیه می شود ولی نکته مهم ظرف تفلون می باشد و سفتی نشاسته در آخرین مرحله.