پوره سیب زمینی:

سیب زمینی متوسط..................2 عدد

شیر .......................................3/2 استکان کوچک

کره.........................................1 قاشق

نمک........................................مقداری

 

طرز تهیه

دو عدد سیب زمینی را پوست بکنید و با کمی نمک و آب بپزید.

وقتی سیب زمینی ها پخته شد از آب خارج کنید وبگذارید آب اضافی آن خارج شود.

سیب زمینی ها را له کنید و کم کم شیر  را اضافه کنید و هم بزنید.

شیر باید به حدی باشد که از حالت سفتی خارج شود ودر ضمن شل هم نشود.در واقع سیب زمینی حالت انسجام داشته باشد.

یک قاشق کره را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

نکته:

1-من در این جا از دو سوم استکان کوچک شیر استفاده کردم.

2-اگر خواستید دوباره مواد را روی حرارت بگذارید از ظرف تفلون استفاده کنید وچند دقیقه روی حرارت هم بزنید و بعد آماده است.

3-اگر هم روی حرارت نگذاشتید هم بدین شکل پوره آماده میشود.

وقتی پوره اماده شد می توان آن را به شکل های مختلف اسفاده کرد.

میتوان در ظرف ریخت و روی ان را قالب زذ.

یا از قیف های مخصوص شیرینی استفاده کرد.

 برای تزیین بعضی از غذاها از پوره ها استفاده می شود.