برگر مرغ

مواد لازم:

گوشت مرغ چرخ کرده 

پیاز رنده شده

نمک و فلفل 

پودر پابریکا 

پودر سیر 

گشنیز خرد شده 

و پیاز چه خردشده

طرز تهیه:

گوشت مرغ را چرخ کنید و با مواد گفته شده مخلوط کنید و ورز دهید.

مواد را در دست گرد کنید و بعد آن را مانند همبرگر گرد کنید و در روغن سرخ کنید.میتوان از قالب هم استفاده کرد.

نکته:

توجه داشته باشید که بر گر ها نباید بیش از 5 دقیقه سرخ شوند چون باعث سفتی آن میشود.

ضخامت بر گرها نه خیلی کم باشد نه زیاد .

بهتر است آب پیاز گرفته شود.یک پیاز متوسط کافیست.

برگرها یکی یکی سرخ شود ودر ظرف نسبتا کوچکی سرخ شود.

گوشت چرخ شده  مرغ را میتوان آماده از فروشگاهها تهیه کرد ویا این که میتوان استخوانهای مرغ را در اورد و انها را چرخ کرد.

ران و سینه مرغ را با هم چرخ کنید.

گشنیز ساتوری خرد شود و پیازچه ها ریز خرد شود.مقدار گشنیز و پیازچه حدود یک قاشق غذاخوری برای 300 تا 400 گرم گوشت مرغ می باشد.