باقلا قاتق

مواد لازم :

باقلا رشتی ..................... 2 پیمانه

شوید خشک .................... 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ ........................... 1 عدد

سیر ...............................4 تا 5 حبه

نمک وزردچوبه به میزان لازمی 

کره .............................مقداری

طرز تهیه:

در ظرفی کره ریخته و سیر را خرد کنید وبه کره اضافه کنید.

کمی سیر را تفت دهید و لوبیای پاک کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی تفت داداه شود و زردچوبه و شوید خشک را اضافه کنید همه مواد را که با هم مخلوط کردید 2 لیوان آب اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا بپزد.

در اواسط پخت تخم مرغ رابه صورت درسته  در وسط غذا بشکنید.

وقتی تخم مرغ خوب بسته شد و لوبیاها پخته شد غذا آماده است.

نکته:

ابتدای پخت نباید به غذا نمک بزنید چون لوبیا سفت می شود 

لوبیا نباید زیاد پخته شود چون له می شود.

لوبیا به صورت پاک کرده در بازار موجود می باشد ودر غیر این صورت می توانید لوبیای خشک را در آب به مدت چند ساعت خیس کنید و پوست آن را بگیرید.

این لوبیای خشک به نام لوبیای کشاورزی یا لوبیا رشتی معروف است.