عدس پلو با گوشت چرخ کرده:لبخند

 عدس پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد وبچه ها هم از این قضیه مستثنی نیستند.

مواد لازم:

برنج..................................٢پیمانه

عدس...............................١پیمانه

روغن...............................٢قاشق غذاخوری

نمک...............................به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا برنج را خیس کرده وروی ان نمک ریخته ومی گذاریم حدود ٣ الی ۴ساعت خیس بخورد بعد  در یک ظرف مناسب اب را جوش اورده وبرنجهارو داخل اب در حال جوش میریزیم بعد از مدتی یکی از برنج هارو برداشته ودر بین دو انگشت تست میکنیم اگه هیچ رگه ای در بین اون نبود زمان اب کش کردن برنجه  ولی قبل از اون عدس هارو که قبلا پختیم به برنج اضافه میکنیم بعد از هم زدن فوری برنج رو در ابکش ریخته وروی اون اب سرد می ریزیم تا لعاب برنج خارج بشه.

قابلمه رو روی حرارت بگذارید بعد از خشک شدن داخل قابلمه روغن را در قابلمه ریخته وبرنج ابکش شده رو داخل قابلمه ریخته وبه صورت تپه ای در اورده وبعد برای این که زودتر بخارها خارج بشن با ته قاشق چند تاسوراخ در سطح برنجها ایجاد کنید در قابلمه را بگذارید وقتی بخار اون بلند شد دم کنی گداشته وحرارت رو کم کنید تا برنج دم بکشد.

برای ته دیگ میتونید از سیب زمینی نان ویا هویج استفاده کنید.

نکته های عدس پلویی:در برنج های مخلوط بهتره برنج به اصطلاح دون تر برداشته بشه.

نکته دوم عدس پلو:عدس پخته شده نباید له شده باشه در اصل شکل خودش رو باید حفظ کرده باشه.

بعد از دم کشیدن برنج ان را در ظرف مناسبی کشیده و روی ان را با زعفران تزیین کنید.

نوش جانچشمک

اماده کردن کوشت جرخ کرده برای عدس بلو:

بیاز را نکینی خرد کرده تا کمی طلایی شود بعد کوشت جرخ کرده را اضافه کرده با حرارت ملایم تفت دهید حالا بنا به سلیقه خود میتوانید کمی رب یا زعفران حل شده اضافه کنید وبا مقدار بسیار کمی اب (حدود نصف استکان )بکذارید تا حرارت ملایم خوب مغز بخت شود .در مرحله اخر حدود یک قاشق سرکه اضافه کنیدواز روی حرارت بردارید.

برای تزیین مطابق شکل از بیاز طلایی کوشت جرخ کرده زرشک تفت داده شده خلال بسته وبادام وخرما ویا کشمش بلویی استفاده کنید.