خورش کدو حلوایی

مواد لازم:

کدو حلوایی......................به میزان نیاز

گوشت گوسفندی.................300 تا 400 گرم

پیاز ...............................یک عدد متوسط

آلو خورشی.......................8 تا 10 عدد

نمک فلفل زردچوبه.............به میزان لازم

رب گوجه فرنگی.................یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

کدو را پوست کنده و به شکل دلخواه برش بزنید و در روغن سرخ کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده و  در روغن تفت دهید و گوشت را اضافه کنید کمی تفت دهید در حدی که رنگ گوشت تغییر کند حالا زردچوبه و فلفل و رب  را اضافه کنید با چند لیوان آب بگذارید تا گوشت بپزد.

وقتی گوشت پخته شد آلو ها را که خیس کرده ایم به خورش اضافه می کنیم و بعد از بیست تا سی دقیقه خورش آماده است. آلو نباید له شود باید شکلش حفظ شود.

خورش باید جاافتاده باشد و کمی آب داشته باشد در این مرحله کدو های سرخ شده را روی خورش بچینید و بگذارید تا کدو بپزد.