میرزا قاسمی

بادمجان کبابی..........

گوجه فرنگی ...............

سیر ........................

تخم مرغ.....................

نمک فلفل زردچوبه..............

طرز تهیه:

بادمجان ها را کبابی کنید و پوست آنها را بگیرید و ساتوری کنید.

سیر را خرد کرده و تفت دهید زردچوبه را اضافه کنید و بادمجان های ساتوری شده را اضافه کنید و نمک و فلفل راهم بریزید و مرتب هم بزنید با قاشق بادمجان ها را له کنید تا بخوبی بپزد.

گوجه فرنگی را رنده کنید و به بادمجان ها اضافه کنید .

وقتی آب گوجه ها کم شد تخم مرغ ها را بزنید و روی مواد بریزید.

تخم مرغ ها که خودش را گرفت غذا آماده است.

نوش جان

نکته:

وقتی بامجانها را کبابی کردید دست خود را مرتب خیس کنید تا پوست ها بخوبی جدا شوند.