مربای زردالو

زردالو .......................نیم کیلو

شکر ......................250 گرم 

آب .........................یک لیوان

طرز تهیه :

آب وشکر را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا قوام آید.

هسته زردالو ها را درآورید وقتی شکر خوب قوام آمد به شکر قوام امده اضافه کنید.

بعد از ده دقیقه از روز حرارت بردارید.

و مقدار کمی ابلیمو اضافه کنید.

مربا اماده است.

نکته:

مربای زردالو زود کپک می زند بهتر است که در فریزر نگهداری شود.

وقتی زردالو را اضافه کردید مواظب باشیدبیشتر از ده دقیقه  چون  له

می شود .

من زعفران نزدم چون عطر زردالو خیلی بهتر است .

بعد از یک روز مربا را به ظرف اصلی انتقال دهید ودر فریزر بگذارید.