فرنی:

مواد لازم:

آرد برنج.........................دو قاشق غذاخوری پر

شیر ............................یک لیوان

گلاب ...........................یک استکان

پودر هل .........................مقداری برای تزیین

طرز تهیه:

شیر و آرد برنج را بخوبی مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

فرنی را در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پودر هل تزیین کنید.

نکته:

شیر باید سرد باشد و آرد برنج را اضافه کنید تا ارد گلوله نشود.

فرنی باید غلیظ شود و به قل قل بیافتد در این صورت فرنی اماده است.

دسر برای افطار