گراتن کدو

کدو .........................................یک کیلو

گوشت چرخ کرده .......................300 گرم 

پیاز.......................................... یک عدد 

 گوجه خرد شده .........................یک تا دو عدد

فلفل دلمه ای خرد شده ...............................2 قاشق غذا خوری 

سبزی در صورت تمایل  .......................کمی پیازچه و تره

نمک و فلفل و زردچوبه

سس سفید(سس بشامل) .....................یک لیوان

پنیر پیتزا.........................نصف بسته

کدو را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید و بخار پز کنید.

مایه گوشتی  آماده کنید ..پیاز را تفت دهید و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و گوجه فرنگی خرد شده و در انتها سبزی خرد شده را اضافه کنید نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .برای چاشنی هم از آب غوره استفاده کنید .

وقتی مواد تفت داده شد و  آب آن هم کشیده شد شعله را خاموش کنید ..مواد اماده است .

در ظرف مناسبی که بهتر است ظرف گراتن باشد و اگر نداشتید  ظرف پیرکس شماره 2 آن را انتخاب کنید  سس بشامل را در ته ظرف بریزید .

 کدوهای بخارپز شده و حلقه شده را مرتب و  به ردیف در ته ظرف بچینید.

روی کدوها یه لایه گوشتی بریزید و دوباره روی آن را با کدو بپوشانید .

روی کدوها را که این ردیف آخر است سس بشامل و بعد پنیر پیتزا بریزید .

ظرف را در فر بگذارید روی درجه 200 و به مدت 20 تا 30 دقیقه کافی است ..

من نمی خواستم که روی پنیر ها طلایی شود همین که پنیر آب شد کافی ست ..شما می توانید بیشتر بگذارید تا طلایی شود .

نکته : چون مواد گراتن پخته است نیاز ندارد که زیاد در فر بماند.

فقط کدو به دلیل بافت نرمی که دارد با وجود این که بخار پز کرده اید باز هم آب دار است ..اگر دوست دارید آب آن بیشتر بخار شود مدت زمان فر را زیاد کنید ..ولی من به همین سبک درست کردم و خیلی هم خوشمزه شد . نوش جان 

و طرز تهیه سس سفید :

یک لیوان شیر را با 2 قاشق غذاخوری آرد خوب مخلوط کنید روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و کمی هم کره اضافه کنید وقتی به غلظت یک ماست رقیق در امد آماده است .