ادویه ها

مصرف ادویه ها در غذاهای مختلف بسیار زیاد و متنوع است که در این پست از مصرف دارچین در غذاهای مختلف می پردازم .

دارچین :

خورش کدو : وقتی کدو سرخ شد و می گذاریم که بپزد لابه لای کدو را پودر دارچین می پاشیم .

خورش قیمه : درانتها داخل خورش می ریزیم.

لوبیا پلو : وقتی مواد را لابه لای پلو می ریزیم کمی پودر دارچین می پاشیم .

بعضی از شیرینی ها  مثل پای سیب : وقتی نیمی از مواد کیک را در قالب ریختید سیب هایی را که قاچ کرده ایم (البته با پوست ) را با کمی پودر قند و دارچین مخلوط می کنیم و چند عدد سیب را روی مایع کیک می ریزیم و دوباره نیم دیگر مواد را می ریزیم .

عدس پلو :  می توان داخل مواد گوشتی عدس پلو دارچین را می ریزیم و یا موقعی که   تزیین غذا با گوشت را انجام دادید دارچین را  روی مواد می پاشیم .

گاهی از اوقات برای این که غذا تیره رنگ نشود از چوب دارچین می توان استفاده کرد که چوب دارچین را می توان از عطاری ها تهیه کرد .

بهتر است هر ادویه ای در انتهای پخت غذا اضافه شود تا عطر و بوی آن بهتر بماند ....