هویج پلو یکی از غذاهای خوشمزه ا ی هست که با مرغ ویا گوشت چرخ کرده میشه درست کرد که

من در در این قسمت میخواهم هویج پلو با مرغ رو اموزش بدهم.

قسمت اول هویج پلو با مرغ:

مواد لازم :

هویج متوسط ..........................۵تا ۶عدد

پیازمتوسط...............................١ عدد

مرغ (ران یا سینه).....................٣یا ۴تکه

شکر ......................................١ قاشق غذا خوری

ابلیمو ......................................١قاشق غذا خوری

زعفران اب کرده ..........................کمی

طرز تهیه:

ابتدا هویج ها را پوست کنده به صورت خلال در اورید (البته نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم )بهتر است هویج به ٣ قسمت تقسیم شود بعد ورقه شود وبعد به صورت خلال در اورده شود

در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته وهویجهارا تفت میدهیم وبا یک استکان اب میگداریم کمی بپزد .در یک  نصفه استکان اب یک قاشق شکر را اضافه کرده وبعد از مخلوط کردن به هویجها اضافه کرده وهمینطور یک قاشق ابلیمو را هم اضافه میکنیم وقتی اب هویجها تمام شد (البته خیلی خشک نشود )مخلوط ما اماده است.

وقتی برنج را اب کش کردید(در مبحث عدس پلو شرح داده شد)لایه به لایه مواد را لابلای برنج ریخته یعنی یک لایه برنج یک لایه هویج در لایه انتهایی مرغ های پخته شده را به صورت کامل(نه ریش ریش) روی برنج چیده وروی ان را با برنج میپوشانیم ودر انتها زعفران اب کرده را به صورت چند نقطه پراکنده در اطراف و روی برنج ریخته بعد برنج را دم کنید.این نوع هویج پلو مجلسی می باشد.

طرز تهیه مرغ برای هویج پلو:

پیاز را خلال کرده در یک تابه دیواره بلند (من معمولا ذر تابه درست میکنم)با یک قاشق روغن با حرارت ملایم تفت میدهیم پیازها نباید سرخ یا طلایی شوند .بعد تکه های مرغ را روی پیازها گذاشته کمی که رنگ ان برگشت پشت ورو کرده (فقط کافی ست رنگ ان از صورتی به سفید تبدیل شود )حرارت را کم میکنیم ودر ان را میگذاریم بدون این که اب بریزیم ابتدا مرغ کمی اب می اندازد وقتی اب ان تمام شد میتوانید مقداری نمک اضافه کنید وحدود یک لیوان اب وبگذارید بپزد در انها حدود ٢ تا ٣ قاشق اب داشته باشد کافیست این مرغ نه رب میخواهد نه زعفران باید به شکل سفید باشد هم خوشمزه ست هم در میان هویج وبرنج شکل زیبایی دارد

بعد همان طور که گفتم لای برنج دم میکنید.

وقتی در ذیس کشیدید روی ان را با خلال بادام وپسته و زرشک تزیین کنید.

یادتان باشدوقتی برنج را در ظرف کشیدید مرغ باید طوری ذر لابلای برنج  باشد که کمی از انها از بین برنج ها دیده شود.

حتما امتحان کنید خوشمزه ست نوش جان.

نوع دوم هویج پلو:

 هویج پلو  را میتوان نوع دیگری تهیه کرد. بعد از این که مرغ پخته شد استخوانهای  ان را خارج کرد ومرغ را ریش کرد وبه هویج های اماده اضافه کرد لا بلای برنج به همان ترتیب دم کرد.

نوع سوم هویج پلو:(هویج پلو با گوشت چرخ کرده)

یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید با یک قاشق روغن مایع تفت دهید به حدی که سبک شود بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید وتفت دهید

نمک وفلفل را به ان اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری رب .مواد را تفت دهید یک استکان اب اضافه کنید تا گوشت بپزد در انتها مقدار کمی زعفران حل شده اضافه کنید وهویج های اماده شده را (قبلا"تفت داده وپخته ایم)اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید بعد حرارت را خاموش کنیدوهمان طور لابلای برنج دم کنید.